Wil je Complimentendag vzw steunen?
Doe mee en promoot Complimentendag!

Hoe neem ik deel?

We zetten enkele richtlijnen op een rijtje om je op weg te helpen:

Als individu
Stel jezelf de vraag wie de mensen zijn die iets voor je betekenen of betekend hebben.
Hoe hebben ze je vooruit geholpen? Hoe hebben ze ervoor gezorgd dat jij je goed voelt?
Stel jezelf de vraag hoe je die persoon wil bedanken of eren.
Maak het compliment over in de vorm waarvan jij denkt dat die er het best bij past.

Als organisatie, school, overheid, bedrijf, vereniging, e.a.
Een organisatie bestaat uit individuen, ze kan dus in de eerste plaats zijn leden aansporen om de denkoefening hierboven toe te passen.
Hoe kunnen de teamleiders in een organisatie mensen stimuleren zodat er meer Complimenten gegeven worden?

  • Verspreid informatie – zoals deze tekst – binnen de organisatie.
  • Geef zelf het goede voorbeeld, roep de leden samen en spreek een woord van dankbaarheid uit. Geef andere ook de kans om het woord te nemen.
  • Verspreid je engagement via je favoriete sociale media.

Organisaties & Bedrijven
Complimentendag vzw is een marktverenigend initatief dat haar doelstellingen wenst te realiseren in samenwerking met organisaties uit alle sociaal maatschappelijke hoeken en geledingen voor het algemeen belang van gewoon mens zijn en menselijke meerwaarde. En inderdaad dit klinkt en is ook Allen voor een, en een voor Allen.

Social Media

Via sociale media (Facebook, Twitter, sms, etc.) kan je het bericht van je gecomplimenteerde plannen rechtstreeks naar vriend en vijand, collega’s en familie sturen. Graag vernemen we van scholen of organisaties via e-mail ons online formulier  een korte uitleg en links naar de initiatieven die zij ondernomen hebben.

Wil je onze initiatieven steunen, Like ons dan op onze facebook pagina (http://www.facebook.com/complimentday18/) of  Tweet een #compliments bericht naar jouw volgers.

Wil je graag lid worden?

Wie?
Lidmaatschap behouden we voor aan organisaties en bedrijven die zich mee inzetten voor de doelstellingen van Complimentendag.

Waarom?
Om samen mee het verschil te maken en elkaar beter te eren. Het is sterk om menselijk te durven zijn en onze medemens dankbaar te zijn voor wat hij of zij in ons leven betekent. Elk van ons heeft een meerdere plaatsen in de levenstheaters van onze medemens, familie, vrienden en collega’s.

Wat?
Als lid heb je medezeggenschap en ben je als het ware mede-eigenaar van dit positieve initiatief. Als organisatie kan je in je gewone communicatie ook melden dat je lid bent en je associëren met de waardenset van Complimentendag vzw.

Hoe?
Mail je kandidatuur naar info@complimentday.info

Het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt min. 500 € maar je kan als organisatie ook grotere bijdragen als gift leveren of samen een communicatietraject uitstippelen dat Complimenten geven promoot.

Wanneer?
Je kan elk moment lid worden van Complimentendag vzw. De periode van bevestiging kan tot een 6-tal weken duren, maar we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Moreel charter
Als vzw verbinden we er ons toe concreet te streven naar moreel correct gedrag tegenover onszelf en onze medemens. Bij je kandidatuur en bij de aanvaarding van je lidmaatschap onderschrijf je automatisch het morele charter. Klik hier om het morele charter van Complimentendag vzw te raadplegen. Het is een ondersteunend praktisch kompas hoe je als partner, Complimentor of gewoon lid door de bevestiging hiervan in het dagdagelijkse leven kan bijdragen aan de kerndoelstellingen:

  • Een herbalancering van intermenselijke verhoudingen
  • Een herwaarding van menselijke meerwaarde

Stuur ons je gegevens via info@complimentday.info en we bezorgen je het morele charter ter inzage.

Redenen om lid te worden!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Je maakt deel uit van de beweging voor positieve verandering
Vernieuwend en verrijkend initiatief
Persoonlijke inbreng in events & forums
Associatie met de waardenset van Complimentendag vzw
Gebruik van het merkbeeld
Bijdrage aan Bruto Nationale Positiviteit en Geluk

Het is éénvoudig lid te worden: stuur ons een mailtje met je gegevens en motief op info@complimentday.info

Vrijwilligers

Als je tijd vrij hebt om je tijd te besteden aan een goed doel of de wereld mee te veranderen in een leukere plaats, wil je gelijkgezinden ontmoeten en voel je je vertrouwd met kernwoorden als integriteit, vreugde, communicativiteit, zin voor initiatief, verantwoordelijkheid en ben je daarboven op nog enthousiast ook dan zien we graag je kandidatuur als vrijwilliger tegemoet via info@complimentday.info

We zoeken diverse typen vrijwilligers:

Operations vrijwilliger
Complimentendag vzw heeft diverse projecten op til staan en zoekt kandidaat-vrijwilligers om in de nabije toekomst ondersteuning te geven in een public-relations of administratieve taak.

Event vrijwilligers
Complimentendag vzw zoekt voor alle type taken die bij de organisatie van een event komen kijken kandidaat event-vrijwilligers.

Complimenten vrijwilliger
Indien je graag Complimenten geeft aan mensen, of ze graag verrast, die het verdienen maar die soms vergeten worden en je wil zelf de wereld positief veranderen dat zien we graag je kandidatuur tegemoet.

contact: info@complimentday.info