Boodschap aan alle directeurs & leerkrachten:

We hebben enorm veel respons gehad van jullie, veel méér dan we gratis Complimentenpakketten konden voorzien met onze sponsoring. We vinden het Smurftastisch dat jullie  zo geëngageerd zijn om onze toekomstige generaties bewust te maken hoe fijn en belangrijk positieve communicatie is. Dat verdient een compliment!

Samen met de Smurfen werkten we naar scholen een uitgebreid pakket uit,
dat zowel leerkrachten als leerlingen aanzet om complimenten te geven.

Een grote complimentensmurf die op de speelplaats staat, didactisch materiaal
voor de leerkracht, en een mooie set van 30 originele complimentenkaartjes zorgen
ervoor dat er een week lang rond complimenten gewerkt kan worden.

En met communicatie aan de schoolpoorten zullen ook de gezinnen geïnspireerd worden.

Het pakket bestaat uit:

1

Een set van 30 complimentenkaartjes voor elke leerling in de lagere school. Hiermee kan je een complimentje geven en aan de achterzijde kan je iets persoonlijk toevoegen.

2

Het didactisch materiaal voor de leerkracht bestaat uit een leerkrachtenfiche en een set stickervellen. De leerkracht zal zo op een leuke wijze samen met de leerlingen heel wat complimenten kunnen uitdelen.


3

Een grote Complimentensurf die op de speelplaats kan staan of een ander centraal punt in de school. Zo is de ganse school betrokken en kunnen er naast warme complimenten leuke foto’s kunnen getrokken!

4

Een leuke banner van 1×2 m voor aan de schoolpoort. Zo worden de ouders betrokken en kunnen de scholen melden dat ze meedoen aan Complimentendag.


contact: info@complimentday.info